Pogoji spletne trgovine

POGOJI NAKUPA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 15 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, si pridržujemo pravico odstopa od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

 

NAROČILA

V naši spletni trgovini zaversku.eu kupujete udobno in brez nepotrebnega tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki in slikami. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto: info@zaverski.com ali po telefonu 02 331 56 27.

 

LASTNI PREVZEM

Blago lahko prevzamete v našem skladišču, na sedežu podjetja Branko Zaverski s.p., Titova cesta 48, 2000 Maribor. Prednost lastnega prevzema, je možnost takojšnje montaže na vozilo.

 

DOSTAVA

Pri nakupu 4 ali več pnevmatik za osebna vozila, 4 ali več platišč ter 2 ali več motorskih pnevmatik, vam kupljeno blago dostavimo brezplačno kjerkoli v Sloveniji. Pri nakupu manj od navedenih količin, vam zaračunamo stroške dostave po uradnem ceniku podjetja Od GLS d.o.o.. Stroške dostave plačate ob prevzemu blaga. Pri nakupih zaključenih do 16:45 ure, bo blago na vaš naslov dostavljeno naslednji dan. Pri nakupih zaključenih po 16:45 uri, pa bo blago na vaš naslov dostavljeno v 2 dneh. Dostava je varna in zanesljiva preko lastne dostavne službe ali kurirske službe. Obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla ni na zalogi. V takem primeru, nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti info@zaverski.com ali po telefonu 02 331 56 27 in sporočili vam bomo dobavni rok.

 

REKLAMACIJA IN VRAČILO IZDELKOV

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun in garancijski list.

 

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Stroške vračila blaga krije stranka. Kupcu bomo v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga povrnili vrednost vrnjenega blaga z nakazilom na tekoči račun.

 

PLATIŠČA

Slike s platišči so simbolične in so večinoma prikazane s petimi vijaki. Večina jih je na voljo tudi s štirimi, vendar morate upoštevati, da pride do rahle razlike v samem dizajnu (npr. platišča s petimi kraki in štirimi vijaki so zaradi drugačne razporeditve vijakov nekoliko drugačna). Platišča, ki so bila montirana na vozilo ali v primeru da so bile na platišča montirane pnevmatike, NE MORETE VRNITI.

 

PNEVMATIKE

Pnevmatike lahko vrnete le v primeru, da so v originalnem stanju. Na nekaterih slikah je prikazana pnevmatika s platiščem, ki je samo simbolično. Pnevmatike, ki so bile že montirane na platišča ali vožene, NE MORETE VRNITI.

 

CENE IN PLAČILO

Vse cene so v EUR.

Pri dostavi je možno plačilo po predračunu ali pa plačilo z gotovino, ki ga poravnate dostavljalcu. Pri lastnem prevzemu, je možno plačilo po predračunu ali plačilo z gotovino in večino plačilnih in kreditnih kartic. Več o načinih plačila si preberite tu.

Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem portalu zaverski.eu, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega portala. Podatki so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki uporabnikov spletnega portala v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

 

REGISTRACIJA

Registracija ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini zaverski.eu je nujen in potreben izključno samo za pravilno in ažurno izvajanje uporabniških storitev.

 

VARNOST NAKUPOVANJA

Nakupovanje v spletni trgovini zaverski.eu popolnoma varno. Blago plačate ob prevzemu, ali po predračunu na pošti, banki ali preko spletne banke.

 

Z uporabo spletne trgovine zaverski.eu, ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

 

Hvala.

NOVOSTI PRI NAS

ARHIV NOVIC
Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup